miercuri, 23 septembrie 2009

Septembrie...

Plaja pustie, un vin alb, o tigara lasata pe nisip, o chitara care rasuna, marea care o acompaniaza, luna priveste, stele sunt multe... suna telefonul. Deschizi ochii si te trezesti. Esti in camera ta. Tavanul e neschimbat de cand parintii tai s-au hotarat sa renoveze. Dulapul e la locul lui. Si calculatorul e conectat. Iti dai seama ca ai visat si incepi sa iti doresti sa te intorci.

Atunci iti amintesti de telefon si raspunzi:

- 21:00, la mine... singura.

Atat iti trebuie sa auzi. Arunci privirea lenesa pe ceas. Nu e prea tarziu. Asa ca te hotarasti sa te ridici usor din pat, sa te speli pe fata si sa incepi sa cauti prin casa lucruri de care ai nevoie.

E 9 si 10 minute, inchizi bine usa. O verifici de 3 ori. Cifra magica isi face tot timpul datoria. Pleci... pe drum asculti muzica ta preferata. Si incepi sa te simti bine. Telefonul e aruncat in geanta si suna... suna, suna, suna... Nu auzi. Muzica urla in casti. Ajungi la locul de intalnire. Stii ca ai intarziat asa ca scoti alene telefonul. Ai doar 3 apeluri ratate. Cifra magica apare iar.

A e deja nervoasa. Se stramba si intra in magazin. Acolo incepe sa rada... de tine, de sticle sau de vanzatoare. Nimeni nu stie de ce. Dar stii ca si tu razi. Pur si simplu razi. De ce? Cumperi... si iar apare cifra magica. Nu stii ce sa mai crezi. Esti cumva urmarit de ea? Te scarpini in cap si ajungi la A. E liniste si pace, doar un caine latra... inca nu te cunoaste. Vorbesti cu el si deja e fericit. Totul e la rece.

Inainte de a incepe, se aplica teorema barfei. Fiecare ce cu cine, cand si unde a facut... afli repede ultimele noutati. Hi5-ul nu minte niciodata. Razi... muzica canta, cainele latra. E exact cum trebuie... si asteptam.

Dupa un timp te hotarasti sa suni... cei care intarzie deja s-au ratacit pe drum? Nu, nu inca...
... si ajung, in sfarsit. Te duci la frigider si scoti tot ce era mai important. Le pui pe masa si...

Un comentariu:

  1. .. si ce a urmat, stim doar noi.. a fost perfect ..tocmai pentru ca tirbusonul s-a rupt.. pentru ca scaunul nu te-a mai tinut si ai avut nevoie de alt scaun.. si multe altele:)) ..gazda va multumeste!:))

    RăspundețiȘtergere

Love, Love, Love.