marți, 15 septembrie 2009

Prima intalnire

E seara... vara. E ora 8 si un pic. Ea ajunge. Ascunsa, deschisa posteta, scoate grabita oglinda si priveste atent in ea. Se vede, se admira si incepe sa zambeasca. A prins curaj. E fericita si arata asta. Misca genele senzual, buzele sunt atent lustruite, parul e perfect aranjat, iar tinuta o carcaterizeaza. E bine. E perfect pentru o intalnire... Se simte bine. Si atitudinea e tot ce conteaza acum.

Paseste cu incredere si iese din ascunzatoarea dedicata privirii in oglinda. Il vede si cu un gest delicat arunca o privire la ceasul ce straluceste la mana. E perfect, a intarziat exact timpul in care era ascunsa pentru a prinde incredere. Sunt exact 5 minute trecute peste ora 8.

El e aranjat. Parfumul lui deja il simti adus de vant. Barba lui e exact cum trebuie. Parul nu e prea mult aranjat. Iar camasa ii vine perfect. Zambeste atunci cand o zareste si incepe sa ii urmareasca fiecare pas. Repede isi da seama ca nu s-a gandit ca vor face la intalnire asa ca incearca sa improvizeze. In stanga lui vede un bar si stie ca e unul din locul preferat al fetelor.

Ajunsa la el, ea priveste atenta alunita de pe obrazul stang. Ii place. Zambeste, se saluta si asteapta cateva cuvinte de la el. Dar el nu prea poate. E fermecat de ea. Se inroseste putin, dar nu se poate observa. E totul aranajat incat sa nu poti fi luat prin surprindere. In cele din urma reuseste sa ii sugereze barul de langa ei. Ea refuza politicos si ii cere o plimbare prin parc.

Nu e prea departe, ajung repede. E vara, soare acum incearca sa apuna,dar inca nu a reusit. Se privesc, dar nu exista cuvinte. Totul e compus din zambete. Mainile ii tremura, asa ca decide sa isi aprinda o tigara. Ea nu stie. Nu a mai fumat. Nu a incercat. Nu a avut cu cine. El o priveste lung, iar ea ii cere gratios o tigara. Incearca sa o aprinda. Nu reuseste. El o ajuta, iar apropierea a adus la un sarut. E moale, e delicat si foarte dulce. E primul sarut din viata ei. E prima tigara din mana ei. O tine delicat, dar e inca putin socata de sarutul lor. A fost scurt, dar a meritat.

Ea isi atinge cu o mana buzele. Sunt tot acolo, dar mult mai fericite. El fumeaza grav si incearca sa faca o conversatie. Ea incearca sa fumeze. Reuseste. El o rasplateste cu un alt sarut. De data asta, e putin mai lung si mai intens. O ia in brate... ochii lor stralucesc de fericire si dorinta. Nu se cunosc prea bine, dar amandoi stiu ca se vor iubi.

Isi desface stramtoarea... ii da drumul. Ea se piede in ochii lui si ii ajunge in suflet. Il citeste ca pe o carte. E atenta, surpinsa si o urma de fericire ii invadeaza corpul si fata... E el. Baiatul mult visat. Singurul, care ii provoaca fluturasi. Singurul, in care are incredere ca o v-a face fericita. Singurul, care e pe gustul ei. Singurul, care ii produce scantei in privire...

Un comentariu:

  1. ce frumoss! imi place mai mult varianta asta;)) urmeaza si a mea ..in curand, bineinteles mai pragmatica:))

    RăspundețiȘtergere

Love, Love, Love.