joi, 22 octombrie 2009

Vis de octombrie

Iesi din camera... simti miros sarat si vrei sa il urmezi. Pasii tai nu te mai intreaba... tu doar ii simti. Zambesti, dar nu ai idee de ce. Esti fericita si nu stii daca mai traiesti sau nu.

Te pierzi in vraja ce te cheama. Te plimbi, fara sa vezi, simti, mirosi. Esti tu simpla, nefardata, nearanjata... plina de vise. Esti tu, unica si fericita. Esti aici, acum... atingi cu varfurile degetelor zidurile goale. Sunt goale, dar te-au privit candva. Te-au privit... dar nu erai mai fericita. Poate doar zambeai mai mult. Dar fericirea era mai mica, putin mai mica.Usile tac, au amutit. Nici urma de scartait. E o tacere unica, simpla, plina de energie. E plin de viata in jurul tau, dar linistea te inconjoara. E totul alb. Esti singura. Toate simturile sunt amortite, dar mirosul etern de mare te framanta. Te face sa visezi. Te duce cu gandul departe...

... mare, rasarit, privire, spuma, iubire, el, patura, ochi, buze si nas, Grasa, nisip fin, sarut,plaja, i-pod, scoica, negru, vama, cerul, mangaiere, vise, iubire, gust mentolat, ganduri departe, vant, liniste... infinitul vietii mele. E fericirea, pe care o simti, o auzi, o mangai cu toate simturile, cu toata fiinta ta. E fericirea, pe care numai marea ti-o poate da. Ea... ea si el. Doar impreuna. Doar impreuna poti fi tu intreaga. Poti fi Tu ceea ce esti.

Costumul de baie e acoperit de cateva haine. Deasupra e parfumul lui. Nu l-ai furat de pe el... i-ai furat hainele. Doar tricoul... vrei sa-l simti, chiar daca el te inseala.

Te inseala cu ea. Sunt numai ei doi acum. Fara tine.
Tu ii privesti si zambesti. Atunci iti dai seama ce frumosi sunt impreuna. Stii si tu cat de efemere e viata. Stii si tu cat de repede trece pe langa tine. Stii si tu ca acum cateva zile nu il priveai in ochi. Stii si tu ca el e aici doar pentru un moment. Stii si tu ca are buzele nesarutate. Stii si tu ca sotia lui e ea, tu esti doar amanta.
Si atunci ce faci?
Te dezbraci intr-o secunda... alergi in acelasi ritm cu fericirea si il prinzi. Il prizi din urma. Si il stropesti... Il stropesti cu dragoste. El incepe sa viseze. Te cuprinde in brate, iti zambeste, te priveste, te admira... si te saruta.
Te saruta ca prima data.
Te saruta si nu iti mai da drumu. Suneti voi 3, impreuna. Luna se reflecta in mare si va vegheaza. El te saruta, tu te lasi puratata de vis, ea va alina, va simte... va da fericire.
... bucata ta de fericire.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Love, Love, Love.