sâmbătă, 29 august 2009

Aura vietii

Prima iubire incepe in bratele mamei cand deschizi ochii tai mici si nestiutori. In bratele ei totul pare mare, fumos, armonios si plin de culoare. Primul zambet, prima clipire, primul cuvant i se adreseaza ei, mamei. Desi nu poti sa vorbesti, intelegi tot pentru ca o poti privi in suflet. Desi nu ai facut niciodata cunostiinta cu ea, stii ca ea e mama ta . Si desi viata ta s-a maturizat, sufletul traieste alaturi de ea.

Singura persoana in care mereu poti avea incredere, singura care te protejeaza, singura care crede in tine, singura care nu te v-a uita niciodata e mama, mama ta. Iubesti atat de multe din viata ta, dar nimic nu e mai presus decat iubirea pentru mama. E iubirea unica, frumoasa si singura care ramane indiferent de obstacolele vietii. E cea mai scumpa iubire pentru ca nimeni si nimic nu o poate schimba, pierde sau micsora. Nimeni nu iti poate inlocui iubirea pentru cea careia i-ai rostit pentru prima data numele. Nimic nu poate sa iti ia amintirile, lucrurile si sentimentele pentru cea care stie totul despre tine.

Mama e cea care desparte binele de rau, delimiteaza realitatea de vise, dar niciodata nu uita de tine, de viata ta. Doar alaturi de mama ta poti asculta sasaitul vietii si poti gasi libertatea gandirii. Mama este universul tau, povestea ta, trecutul, prezentul si viitorul tau....

Fara iubirea pentru mama nu poti trai.Ea e singura care conteaza...
La multi ani, mama!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Love, Love, Love.