duminică, 23 august 2009

Pierzi

Deschizi ochii...rimelul s-a scurs, iar fondul de ten numai sti daca mai e pe fata ta...numai sti daca poti sau nu o masca. Te uiti la telefon si nimeni nu s-a mai gandit la tine. A fost o noapte lunga. Ai sarbatorit viitorul unui prieten, l-ai sarbatorit... Dar acum numai sti decat ca a plecat. Trebuia sa vina si clipa asta. Credeai ca te-ai pregatit destul, dar acum...

Inchizi iar ochii si incerci sa visezi, dar nu poti... in fata ta se deruleaza un film de amintiri. Fiecare intalnire, fiecare zambet, fiecare privire. Tot ce iti doresti e sa fie iar alaturi de tine... macar o secunda sa iti mai zambeasca, sa iti mai fie alaturi. Dar nu se mai poate...

Amintirile se intrelup atunci cand iti amintesti ca desi nu o sa mai fie permanent alaturi de tine, o sa il mai vezi. Si atunci te apuca frica... Sa fie oare teama ca se schimba sau crezi ca l-ai pierdut? Il cunosti si sti ca nu te v-a uita, dar... daca nimic nu o sa mai fie la fel? Sau daca v-a deveni doar o persoana din trecut... si refuzi sa crezi.Refuzi sa crezi ca pleaca. Refuzi sa vezi distanta dintre voi doi.

A fost cel care te asculta mereu... cel care te astepta, visa si spera alaturi de tine. Te ajuta la greu si crezi ca stie totul despre tine, caci tu ai putut sa iti deschizi sufletul in fata lui. Acum realizezi ca fara incredere nu exista iubire. Iar iubirea nu e doar un vas, pe care urca doar o singura persoana. Iubirea se leaga de incredere. Increderea pe care le-o oferi prietenilor, doar lor.

Ai pierdut de multe ori increderea, deci si iubire, dar el a fost alaturi de tine si te-a ajutat. Acum iti e frica ca nimeni nu te mai poate ajuta...

Nu ti-a fost iubit, ci prieten. Nu ti-a jurat "la bine si la rau", dar a fost alaturi de tine mereu. Nu te-a sarutat, dar ti-a zambit cand tu plangeai. Nu te-a mangaiat, dar privirea lui iti asculta fiecare cuvant.

Privesti in gol, camera pare goala... si acum sti ca el ti-ar zambi si te-ar face sa razi, sa te simti iubita, sa ai incredere... sa fi tu. Tu fara machiaj, fara imbunatatiri...doar TU. Tu si persoana ta...

Ai mai trecut prin asta... in fiecare an pierzi persoane dragi. Le pierzi pentru viitorul lor... succesul lor, iar tu ramai in spate, in umbra. Dar nu iti pasa, caci sti ca locurile, culorile, lumina, noaptea iti vor aminti. Si atunci te intrebi: - Oare eu voi lasa in urma mea aceleasi sentimente si intrebari? Nu sti... Nu sti nici ce sa speri.

Amintiri incep iar sa apara, dar sunt doar cele frumoase, care il definesc... Acum nu iti mai poti aminti zilele in care nu te-a sunat, nu ti-a raspuns sau clipele cand nu era alaturi de tine, desi aveai nevoie de el... iti amintesti doar privirea prin care iti spunea: " Toate trec. "

Vrei sa te pierzi in visare, dar nu poti pentru ca e un gol in sufletul tau. Sti ca peste cateva zile nu il vei simti la fel de intens, dar il vei gasi mereu acolo... in sufletul tau. Crezi ca l-ai pierdut? Este mereu in tine, in sufletul tau, in amintirile tale. Ele nu te lasa sa-l uiti, sa-l pierzi.


Viata te face sa pierzi... dar increderea si iubirea nu o poti darui decat prietenilor. La RevedeRe, C.A.!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Love, Love, Love.